Kemisk konservering (Ebog, pdf, Dansk) af Peter Zeuthen

Kemisk konservering (Ebog, pdf, Dansk)

Forfattere: Peter Zeuthen, Leif Bøgh-Sørensen


Forlag: Samfundslitteratur

  • Type: Ebog
  • Format: pdf
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788791319730
  • Udgivelsesdato: 26-08-2013
  • Udgiver: Biofolia
  • Serie: Konserveringsteknik 2
  • Serienummer: Kapitel 9
  • Sideantal: 36 Sider
  • Filtype: pdf
  • Filstørrelse: 755 KB
  • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
  • Datamining: Ikke tilladt

PRIS
22,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kapitel 9 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.

Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.

Se også Konserveringsteknik 1.

Læsernes anmeldelser (0)