Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 25-10-2025
Klassiske bistroretter samler de elskede klassikere fra det franske køkken – fra dampende løgsuppe og sprød croque monsieur til confit de canard og silkeblød crème brûlée.
Med fokus på enkle teknikker, gode råvarer og masser af smag guider Rais & Rafn dig gennem både de kendte og mindre kendte retter, der har gjort det franske køkken berømt.
Uanset om du er ny i det franske eller en erfaren gourmand, finder du her opskrifter, der hylder traditionen – og inviterer dig til at dække op som på en parisisk bistro med udsigt til Sacré-Coeur og til tonerne af Édith Piaf.
Bon appétit!
| Forlag | Dreamlitt |
| Forfatter | Jesper Rais & Dennis Rafn |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (25-10-2025) |
| Oplag | 1. (25-10-2025) |
| Første udgivelsesår | 2025 |
| Fotograf | Jesper Rais |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 164 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 194mm, H: 289mm, D: 17mm, Vægt: 630g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788793327498 |