Kostlære og -vurdering (Bog, Paperback, Dansk) af Birthe Balskilde

Kostlære og -vurdering

(Bog, Paperback, Dansk)
Forfatter: Birthe Balskilde



Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og dermed er det også meget forskellige mennesker, som hun eller han kommer til at lave mad til.


Derfor er det vigtigt, at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker mad, som de kan lide at spise. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Introduktion til kostlære og -vurdering
- Madvaner - spisekultur
- Kostlære før og nu
- Mad- og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen
- Officielle danske anbefalinger til maden til forskellige målgrupper
- Målgrupper
- Måltidsfordeling og portionsstørrelser
- Menusammensætning
- Menuplanlægning i praksis i alle måltider
- Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab
- Menuvalg
- Rammerne omkring måltidet
- Næringsstofberegning
- Vurdering af madens sammensætning
- Kost- og brugerundersøgelser
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Forfatter Birthe Balskilde
Type Bog
Format Paperback
Sprog Dansk
Udgave 6. (10-03-2017)
Oplag 1. (10-03-2017)
Første udgivelsesår 2014
Serie Ernæringsassistent
Originalsprog Dansk
Sideantal 218
Indbinding Paperback
Mål og vægt B: 172mm, H: 241mm, D: 12mm, Vægt: 528g
ISBN-13 / EAN-13 9788770825528