Krydret og sprødt: autentisk mad fra det kinesiske og taiwanesiske køkken (Bog, Indbundet, Dansk) af Karin Lei

Krydret og sprødt: autentisk mad fra det kinesiske og taiwanesiske køkken

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfatter: Karin Lei

Nedsat pris! Krydret og sprødt: autentisk mad fra det kinesiske og taiwanesiske køkken


Forlag: Turbine

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Krydret og sprødt deler Karin Lei over 50 af sine yndlingsopskrifter fra sit eget køkken. Her er hverdagsretter som lynhurtige biang biang-nudler og ginger scallion-kylling, som man kan lave, når tiden er knap. Og retter som hot pot og forenklet pekingand, når du vil samle mange rundt om bordet.

På sine mange rejser til Taiwan, forældrenes fødested, har Karin samlet opskrifter på massevis af street food-favoritter. Med inspiration fra rejserne og sin viden om mad hjemmefra deler hun opskrifter på popcorn chicken og beef noodle soup. Og på klassikere som svinekød i sursød sovs og oksekød med bambusskud. Mapo tofu, stegte ris, sesamnudler, gua bao og masser af wontons og dumplings finder du også i bogen. Det er retter med en gedigen comfort food-følelse, som både mætter, varmer og tilfredsstiller din lyst til taiwanesisk og kinesisk mad. 


KARIN LEI tilbragte meget af sin barndom på sine taiwanesiske forældres restauranter i Sverige. Madinteressen har altid været stor, og på sociale medier deler hun blandt andet opskrifter på kinesisk og taiwanesisk mad og tips.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Turbine
Forfatter Karin Lei
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (26-08-2025)
Oplag 1. (26-08-2025)
Første udgivelsesår 2025
Originaltitel Chopstick stories
Oversætter Sigurd Toftdahl Terkelsen
Originalsprog Svensk
Sideantal 164
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 174mm, H: 234mm, D: 21mm, Vægt: 584g
ISBN-13 / EAN-13 9788743610816