Lactic Acid Bacteria: Biodiversity and Taxonomy (Bog, Hardback, Engelsk) af WH Holzapfel

Lactic Acid Bacteria: Biodiversity and Taxonomy

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: WH Holzapfel

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The lactic acid bacteria (LAB) are a group of related micro-organisms that are enormously important in the food and beverage industries, preventing food spoilage and extending shelf life.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter WH Holzapfel
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 13-06-2014
Første udgivelsesår 2014
Fagredaktør Wilhelm H. Holzapfel, Brian J.B. (Oxford Brookes University) Wood
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 640
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 640 pages
Mål 279 x 218 x 36
ISBN-13 / EAN-13 9781444333831