Lærebog Selv-clairvoyance: Lykken findes inde i dig (Ebog, epub, Dansk) af Lena Øjerson

Lærebog Selv-clairvoyance: Lykken findes inde i dig (Ebog, epub, Dansk)

Af: Lena Øjerson


Forlag: Lena Øjerson

  • Type: Ebog
  • Format: epub
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788793808003
  • Udgivelsesdato: 19-12-2018
  • Filtype: epub
  • Filversion: 2.0
  • Filformat: Reflowable
  • Filstørrelse: 382 KB
  • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Uanset om du drømmer om kærlighed, penge, partner, familie, helbred, bolig, job eller udvikling, findes vejen dertil inde i dig. Din sjæl og dine åndelige hjælpere kender svarene, som kan føre dig direkte til dit drømmeliv. Din sjæl venter blot tålmodigt på, at du når til det tidspunkt i dit liv, hvor du vælger at stoppe op i din travle hverdag og tage kontakt til sjælen.

Beskrivelse

Lærebog - Selv-clairvoyance. Den ultimative guide til dig, som vil lave clairvoyance på dig selv!

Fra en Betalæser: "Du skriver med en lethed og skaber hele vejen tryghed og tillid til, at prøve, om jeg også kan."

Forfatteren giver dig en grundig indsigt i teorien bag clairvoyance. Du får en forståelse af, hvordan krop, sind og sjæl fungerer sammen. Du bliver grundigt guidet igennem at lave clairvoyance på dine egne spørgsmål. Bogen giver dig en recept på, hvordan du udnytter dit fulde potentiale og får langt mere og bedre sammenspil i mellem din krop, dit sind og din sjæl! Ved selv-clairvoyance får du bl.a. hjælp fra universet, fra din sjæl og fra dine guider, som altid er hos dig og vil hjælpe dig til, at opnå maksimalt udbytte af livet – FORDI DU FORTJENER DET! Forfatteren er Clairvoyant, Regression terapeut, Reiki Master Teacher og dyre telepatør med mange års erfaring i at undervise og behandle både mennesker og dyr. Lærebog - Selv-clairvoyance efterfølges af: Lærebog - Clairvoyance på andre og Lærebog - Clairvoyance på dyr.

Anmeldelser: Kære Lena Jeg oplever at din måde at informere omkring fakta er utrolig informativ. Jeg nyder at læse dine billede lige beskrivelser, enkle og letforståelige tekster. Alle vil kunne overvinde evt usikkerhed ved clairvoyance. Du skriver med en lethed og skaber hele vejen tryghed og tillid til, at prøve, om jeg også kan. Jeg elsker dit udtryk sjælsk – det er jo lige netop det det er, et nyt sprog kaldet sjælsk. Jeg kan godt li, de mange eksempler du giver på spørgsmål, det gør det nemt at forsøge sig selv. Der er en god guidning i din bog, omkring, hvis det ikke sker – hvad kan jeg så gøre. Den er på den måde brugervenlig og super støttende. Det er en, punkt for punkt guidning til at lave selv clairvoyance – med en tryghed og en lethed som får de fleste til at tro på at de kan. Jeg elsker din bog, din helt jordnære sprog, eksemplerne og hvad nu hvis det ikke sker? Jeg glæder mig til dine kommende bøger og må eje dem også. Winnie soelberg REIKI healer og organisk psykoterapeut Ps: TAK for DIG.. Det var en super god oplevelse at læse din bog. Jeg er glad, fordi jeg elsker enkel og let guidning samt svar på “hvad nu hvis”. Endvidere er information omkring fakta FEDT.

En af de mest ukomplicerede bøger jeg har læst i temaet clairvoyance. En bog skrevet med klarhed og overblik. Den forklarer hvad clairvoyance er og hvordan det fungerer på en klar og ukompliceret måde. Forklaringerne til øvelserne er lette at følge og forstå. Det, som jeg synes er utrolig godt er, at der ikke bliver for meget tekst med dybdegående viden. Man får her, kort og godt, et hurtigt svar på det væsentlige man vil vide. Denne bog giver en utrolig god start med tilstrækkelige informationer, når man vil vide hvordan det fungere og hvad det handler om i clairvoyance. Selvom man allerede HAR gjort erfaringer med clairvoyance giver denne bog en god ledetråd og støtte at holde sig til når man søger svar og arbejder på at udvikle sig selv og sine muligheder i, at se klart.

En letlæst, inspirerende og meget motiverende bog, som gør det enkelt endelig at starte med selv-clairvoyance og øve, øve og atter igen, øve. I forhold til en som mig, der står helt uden for det univers, og måske netop som nybegynder er nysgerrig på det - må man sige, at den er super letlæselig og giver godt mening!

Læsernes anmeldelser (0)