Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden, BB (Indbundet, Dansk) af Anne Knudsen

Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden, BB

(Indbundet, Dansk)
Forfattere: Anne Knudsen, Tue Søvsø og Chr. Gorm Tortzen

Nedsat pris! Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden, BB


Forlag: Gads Forlag

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En kulinarisk tidsrejse til det Romerske Imperium ca. år 36. Køkkenpersonalet er slaver, og pæne mennesker ligger ned og spiser!
Men maden var dejlig og egner sig fint til moderne køkkener. Hvis man kan lide vietnamesisk eller marokkansk mad, vil man elske oldtidsmaden. 
I Latinsk Kogebog får man gennemprøvede, tilgængelige opskrifter på næsten 50 romerske retter, fra forretter over saucer og hovedretter til desserter. Retterne er alle forklaret og beskrevet, så man nemt kan lave dem selv. 
Samtidig får man de originale, latinske tekster, en indledning om den antikke madkultur og en ordbog over de særlige, latinske kokkeudtryk. Det romerske køkken har som andre store køkkentraditioner en særlig tone; fremmedartet, men delikat. Romerne brugte krydderurter og vin i maden på deres helt egen måde, og selv om de fleste af råvarerne er almindelige den dag i dag, ligner resultaterne ikke noget andet køkken.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Gads Forlag
Forfattere Anne Knudsen, Tue Søvsø og Chr. Gorm Tortzen
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (29-11-2019)
Oplag 1. (29-11-2019)
Første udgivelsesår 2019
Originalsprog Dansk
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 151mm, H: 215mm, D: 10mm, Vægt: 317g
ISBN-13 / EAN-13 9788712059783