Lebensmittelverfahrenstechnik: Rohstoffe, Prozesse, Produkte (Bog, Paperback / softback, Tysk)

Lebensmittelverfahrenstechnik: Rohstoffe, Prozesse, Produkte

(Bog, Paperback / softback, Tysk)
Forfattere: Heike P. (Universitat Karlsruhe Schuchmann, Harald (Beratung und Weiterbildung Schuchmann

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Wiley-VCH Verlag GmbH
Forfattere Heike P. (Universitat Karlsruhe Schuchmann, Harald (Beratung und Weiterbildung Schuchmann
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Tysk
Udgivelsesdato 17-02-2005
Første udgivelsesår 2005
Originalsprog Germany
Sideantal 417
Indbinding Paperback / softback
Forlag Wiley-VCH Verlag GmbH
Sideoplysninger 417 pages
Mål 245 x 174 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9783527312306