Lehrbuch der Lebensmittelwissenschaften – Chemie, Technologie, Mikrobiologie: Chemie,... (Bog, Hardback, Tysk) af A Schieber

Lehrbuch der Lebensmittelwissenschaften – Chemie, Technologie, Mikrobiologie: Chemie, Technologie, Mikrobiologie

(Bog, Hardback, Tysk)
Forfatter: A Schieber



Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.

Forventes på lager: 25-02-2026

Levering: Kan forudbestilles (Forventes d. 25-02-2026)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Wiley-VCH Verlag GmbH
Forfatter A Schieber
Type Bog
Format Hardback
Sprog Tysk
Udgivelsesdato 10-02-2027
Første udgivelsesår 2027
Originalsprog Germany
Sideantal 700
Indbinding Hardback
Forlag Wiley-VCH Verlag GmbH
Sideoplysninger 700 pages
Mål 276 x 216
ISBN-13 / EAN-13 9783527351336