Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 04-03-2004
Levnedsmiddelhygiejne henvender sig til alle, der beskæftiger sig med fødevarer.
Levnedsmiddelhygiejne giver en grundlæggende viden om forhold, der er afgørende for mikroorganismers skade- eller nyttevirkning. Bogen redegør for levnedsmiddelbårne sygdommes opståen, og hvordan disse forebygges i praksis.
Levnedsmiddelhygiejne er i 5. udgave ajourført generelt inden for levnedsmiddelmikrobiologien og justeret i forhold til den nye hygiejnelovgivning.
| Forlag | Munksgaard |
| Forfattere | Elin Kirkegaard, Preben Vestergaard Hansen |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 5. (04-03-2004) |
| Oplag | 11. (08-06-2023) |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 319 |
| Indbinding | Hæftet |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788721006778 |