Lugtetab og Mad (Bog, Paperback, Dansk) af Alexander Wieck Fjældstad

Lugtetab og Mad

(Bog, Paperback, Dansk)
Forfattere: Alexander Wieck Fjældstad, Rasmus Bredahl, Christian Bøjlund

Forlag: MedicDk

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog giver læseren værktøjerne til at fremhæve de andre sanser i maden og lave god mad trods et lugtetab. Ved fokus på grundsmage, tekstur og andre sensoriske virkemidler, bliver læseren ført sikkert igennem hvordan maden skal tilberedes og tilsmages.
Bogen er især vigtig for de 15-20% af befolkningen, der lider af nedsat eller manglende lugtesans, der har ofte store konsekvenser for nydelse af mad og evnen til at lave mad.
Opskrifterne i bogen er opbygget således at principperne for madlavning mestres og øjeblikkeligt kan bruges i andre retter. Principperne og opskrifterne er brugt og justeret på vores kokkeskoler for patienter med lugtetab.
Bogen er et samarbejde mellem kokkene Christian Bøjlund og Rasmus Bredahl samt læge og lektor Alexander Wieck Fjældstad fra Flavour Institute (Aarhus Universitet) og Klinik for Lugte- og Smagsforstyrrelser (Øre Næse Halsafdelingen, Regionshospitalet Gødstrup).

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag MedicDk
Forfattere Alexander Wieck Fjældstad, Rasmus Bredahl, Christian Bøjlund
Type Bog
Format Paperback
Sprog Dansk
Udgave 1. (15-07-2025)
Oplag 1. (15-07-2025)
Første udgivelsesår 2025
Originalsprog Dansk
Sideantal 81
Indbinding Paperback
Mål og vægt B: 170mm, H: 240mm, D: 5mm, Vægt: 249g
ISBN-13 / EAN-13 9788797587003