Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Forventes på lager: 04-11-2016
Vores mad har ændret sig meget gennem tiderne. Engang måtte man tage på jagt for at få mad på bordet, man måtte kæmpe for det daglige måltid. Til andre tider var der overflod af mad - især på de riges bord. Læs også om kokkepiger og kogekoners arbejde, om mad i krigstid og gamle nordiske madretter.
Opgaver på: fagbog.gyldendal.dk
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Gyldendal |
| Forfatter | Pernille Obitz Mathiessen |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (04-11-2016) |
| Oplag | 1. (04-11-2016) |
| Serie | De små fagbøger |
| Illustrationer | Ja |
| Omslagsgrafiker | Eva Wulff |
| Illustrator | Christian Würgler Hansen; Eva Wulff |
| Tegnet af | Eva Wulff |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 36 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 212mm, H: 212mm, D: 4mm, Vægt: 115g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788702204025 |