Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 03-05-2012
Vi spiser mange af de samme råvarer, som man gjorde i stenalderen: brød og fisk, kød, grønt og nødder, frugter og bær. Det gjorde man også dengang. Siden er der kommet mange nye ingredienser til. Teknologien har givet os flere måder at tilberede mad på, og inspiration fra udlandet har påvirket vores madkultur.
I denne bog får eleverne viden om mad lige fra oldtiden til tv-køkkenet og moderne fastfood. De kan læse om økologi, og hvordan man kan producere mad uden at skade miljøet.
Til bogen er udarbejdet opgaver til faglig læsning på www.fagliglaesning.dk.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Gyldendal |
| Forfatter | Nina Sahl |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (03-05-2012) |
| Oplag | 1. (03-05-2012) |
| Første udgivelsesår | 2012 |
| Serie | De store fagbøger |
| Illustrationer | Ja |
| Omslagsgrafiker | Carsten Schiøler |
| Tegnet af | Carsten Schiøler |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 48 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 197mm, H: 271mm, D: 6mm, Vægt: 172g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788702117462 |