Management by Football

Management by Football


Nedsat pris! Management by Football
ISBN-13: 9788717040090

Hvis erhvervsledere skulle fungere på samme betingelser som cheftrænere i topfodbold, ville deres hold høre hjemme i 2. division

Levering: 1 - 2 hverdage

Bemærk: Vi har kun (1) stk tilbage af denne vare, og vi kan pt. ikke skaffe flere.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Management by Football er en bred og underholdende ledelsesbog, der henvender sig til de ca. 250.000 private og offentlige ledere i Danmark.
Moderne virksomhedsledelse kræver, at lederne er målrettede, at de kan udvikle succesfulde strategier, at de er fleksible, at de kan spotte talenter og tiltrække de rigtige medarbejdere, at de kan coache de samme medarbejdere og endelig at de er velorienterede om, hvad der rører sig hos konkurrenterne.
Hvis der er nogle, der lever op til de krav, så er det de professionelle cheftrænere i europæisk topfodbold. Bogen tager udgangspunkt i deres verden. Det er et af de sværeste ledelsesjob og det er forankret i et miljø, der er præget af ultra hård konkurrence. Alle præstationer måles og vejes og stilles til skue for millioner af fans og interesserede weekend efter weekend. En foldboldtræner skal så at sige aflevere årsregnskab hver uge.
Bogen er bygget op omkring cases med udgangspunkt i fodboldens verden. Udgangspunktet er virkelige situationer, som sættes i relation til almindelige ledelsesproblemer. Det er faktisk nemt at drage paralleller mellem fodboldverdens problemer og ledelsesmæssige problemstillinger, og mange vil kunne nikke genkendende til de eksempler, der beskrives.
Bogen bygger i vid udstrækning på interviews med trænere og spillere.
Læs meget mere på bogens hjemmeside. Her kan du blandt meget andet teste dine lederevner og se resultatet af profilanalysen, der er foretaget af omkring 100 danske erhvervsledere på de ti kompetencer beskrevet i bogen.
Om forfatterne
Peter Boris Kreilgaard, født 1968. Marketing Group Manager i Statoil Danmark. 17 års ledelseserfaring i nationale og internationale organisationer. HD(A), Brand Academy. Censor på Akademiuddannelsen for ledelse.
Daniel Kim Soren, født 1968. Chief Operating Officer og partner i Bark Copenhagen A/S. Medstifter af Livingbrands og Radar 360. 15 års erfaring som kommunikationskonsulent i Danmark og USA. Cand.merc. fra Copenhagen Business School og MBA fra Monterey Institute of International Studies, USA.
Henrik Aage Sørensen, født 1962. Strategisk Direktør og partner i Bark Copenhagen A/S. 20 års erfaring med salg, markedsføring og ledelse i og uden for Danmark. Ekstern lektor og fagansvarlig på Copenhagen Business School. Cand.merc. fra Copenhagen Business School samt Cedep/Insead, Fontainebleau Frankrig.

Læsernes anmeldelser (0)