Mediterende Yoga 2 (Multimedia, CD)

Mediterende Yoga 2 (Multimedia, CD)


VNR: 5706876681934

Forlag: sanum Yoga

Kunstner: Rikke Sanum

Varighed (total): ca. 70 min.

Sprog: Dansk

Bemærk: Kan leveres før jul

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder
  • Returret frem til d. 31.1.2024

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Mediterende Yoga 2 er en opfølgning til cd’en Mediterende yoga.
CD’en består af en guidet yogasession på 70 minutter med få yogavøelser lavet i et langsomt tempo med lukkede øjne.
Yogasessionen er meget velegnet til at lære at slappe af. Begge cd’er er rigtige gode for og imod stress og til at komme tilbage til sig selv.
Cd’en er udgivet af Rikke Hansen fra Sanum Yoga, som ud over at være yoga- og meditationslærer også er manuvision kropsterapeut / behandler. Sanum Yoga udbyder bl.a. yoga og meditation, kropsbehandlinger, fastekurser, retreats og kurser samt yogarejser til Indien med ayurvediske behandlinger.
For mig er yoga et redskab til at holde sig sund og til at mærke sig selv. For mig er yoga ikke at kunne tage benene på nakken, men når man er sund i krop, sind og sjæl, så kan man tage benene på nakken. Det er et redskab til at blive fit både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. Yoga er et redskab der kan give os information om hvordan vi reelt har det. Dagligdagen tager ofte over og vi glemmer at stoppe op og mærke hvordan det står til. Yoga er en måde at stoppe op på, at give sig en pause for dagligdagens stimuli og impulser. En pause hvor vi kan trække vejret ned i maven og give os selv noget kærlighed og omsorg.
Især mediterende yoga er helt speciel godt og meget velegnet til den travel vestlige dagligdag, bl.a. fordi man ligger med lukkede øjne under hele seancen og laver øvelserne i et meget langsomt tempo. Det gør, at man kan få en dyb og meget nuanceret kontakt med sig selv.
INFO SPECIELT FOR GRAVIDE
Denne yogacd/yogasession kan også bruges af gravide. Der er for så vidt ikke nogen forskel på tilgangen til yoga uanset om man er gravid, har hold i nakken, er stresset ect. Det er kun et spørgsmål om at mærke om det føles ok. Som gravid bliver skavankerne ofte mere synlige, mere mærkbare, men det betyder ikke, at man ikke kan bruge kroppen. Bare gør det stille. Der er under visse øvelser specielle billeder til støtte for gravide

Læsernes anmeldelser (0)