Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 23-10-2018
Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.
Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde – masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten.
Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.
| Forlag | Lindhardt og Ringhof |
| Forfatter | Meyers Madhus |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (23-10-2018) |
| Oplag | 6. (04-12-2025) |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 232 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 206mm, H: 30mm, D: 282mm, Vægt: 995g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788711904060 |