Modernist Bread (Bog, Hardback, Engelsk) af Nathan Myhrvold

Modernist Bread

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Nathan Myhrvold, Francisco Migoya

Forlag: The Cooking Lab

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Modernist Bread places the latest scientific research and state-of-the-art applications into the hands of anyone searching for answers about bread making. Spanning over 2,600 pages, this is the largest, most comprehensive book ever written about bread

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag The Cooking Lab
Forfattere Nathan Myhrvold, Francisco Migoya
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 5 volumes in a slipcase
Udgivelsesdato 07-11-2017
Første udgivelsesår 2017
Originalsprog United States
Sideantal 2500
Indbinding Hardback
Forlag The Cooking Lab
Sideoplysninger 2500 pages
Mål 335 x 335 x 335
ISBN-13 / EAN-13 9780982761052