Mr. Job: en analyse af verdenssituationen (bog, hæftet, dansk)

Af: Ulrik Mørck


Nedsat pris! Mr. Job: en analyse af verdenssituationen
 • Forlag: Forlaget Mellemgaard
 • Format: Hæftet
 • Type: Bog
 • Sprog: Dansk
 • ISBN-13: 9788772378527
 • Udgave: 1. (14-07-2021)
 • Oplag: 1. (14-07-2021)
 • Første udgivelsesår: 2021
 • Omslagsgrafiker: Nikolai Hedegaard Hansen
 • Originalsprog: Dansk
 • Sideantal: 130
 • Indbinding: Hæftet
 • Mål og vægt: B: 145mm, H: 210mm, D: 11mm, Vægt: 350g

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Bogen omhandler meget vigtige nutidige faktorer i verdensøkonomien og influenter herpå såsom præsidentvalget i USA, Covid-19 og denne virus’ indflydelse ikke bare på folkesundheden, men på verdenshandlen. Herudover tager forfatteren stilling til de største økonomiers påvirkning af helheden, USA og Kina samt EU og den kommende Brexitaftale med englænderne. Bogen berører desuden det historiske/religiøse aspekt, som er relevant for den måde, ”verden” ser ud i dag. Endelig omhandler bogen også emner som demokrati vs. ”anarki” og berører dermed også elementer som våbenhandel, kriminalitet, tobaksrygning, alkohol og lignende, som direkte skader menneskeheden.     


Uddrag af bogen 

Denne gang er agendaen en anden. Det drejer sig stadig lidt om frelse, religioner og for igen at gøre et forgæves forsøg på at lære jordboerne om kærligheden – men ikke om at genopbygge pyramiderne, for de står der jo endnu, og heller ikke mr. Jobs sygdom eller manglende relationer til venner og familie! Til gengæld er der andre aspekter, der skal diskuteres og analyseres, og derfor er persongalleriet også ændret! Et meget vigtigt element er stadig Covid-19-virussen.    

De andre personer, der var inviteret til dette meget vigtige møde, der drejede sig om jordens fremtid, var nærmere bestemt Batman, Fantomet, Spiderman, Superman og Hulken.     


Om forfatteren 

Ulrik Mørck (f. 1968) er uddannet cand.merc. Karrieremæssigt har Ulrik blandt andet som ganske ung arbejdet i fondsbørsvekselererfirmaet Leif Jensen & Co. Senere havde han en pæn karriere med gode stillinger hos firmaer som Compaq Computer Corporation, Dell Computer Corporation, Softcom Solutions samt Berlingske Tidende. Han måtte dog tage en tidlig førtidspension som 40-årig, dels pga. en bipolar sindslidelse, der har fulgt ham, siden han var i tyverne, dels pga. de krævende salgsjob, der sled ham op. Han har tidligere udgivet Den 13. apostel, Job.

Anmeldelser (1)

Holme
28-08-2021

Mr. Job vender tilbage

Bogen "Mr. Job vender tilbage - en analyse af verdenssituationen" er en humoristisk, surrealistisk fiktiv og til dels selvbiografisk fortælling om Mr. Job (fortælleren/forfatteren), som har sat superheltene Batman, Fantomet, Spiderman, Superman og Hulken i stævne for at "belære" dem om planeten Jorden, og menneskeheden. Mr. Job optræder, som den belærende mentor, der deler ud af sin store viden om, hvordan planeten Jorden og menneskene måske kan reddes fra selvdestruktion.
Fortællingen springer frem og tilbage i tid fra Egyptens Farao'er til i dag. Den omhandler alt fra religion, politik, Covid-19, Nato, EU, mellemøsten, demokrati, supermagterne, verdenskrigene, Nationaløkonomi til våbenindustri, fattigdom, kærlighed, alkohol, tobaksrygning, ...m.m.
Sproget er humoristisk og let læseligt. Undertegnede kunne ikke undgå indimellem at le højt over sprogbrugen med de "kække" bemærkninger. Alt er blandet sammen i en herlig, vældig underholdende fortælling, som man ikke kan andet end smile af.
Forfatteren giver her sit reflekterende syn på verdenssituationen iblandet egne oplevelser og betragtninger - alt sammen leveret på en meget humoristisk og underholdende måde.

Med venlig hilsen,
Jacob Holmblad

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej