Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 22-02-2012
God mad handler om kærlighed til råvarer, godt håndværk, kreativitet og omtanke i forhold til kundernes ønsker og ideer om, hvad der skal serveres. Men madlavning handler ikke kun om gode råvarer og gode opskrifter. Den handler også om kemi og fysik, helt bogstaveligt.
Bogen starter med den organiske kemi som i kulhydrat, fedt og protein, alkohol, organiske syrer og forbrænding af organiske stoffer. Den uorganiske kemi gennemgås med pH, syrer og baser samt salte. Fysikken har fokus på energiformer og energikilder samt effekt og varme. Der er opgaver og øvelser i bogen samt supplerende materiale på bogens hjemmeside.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Type | Bog |
| Format | Paperback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 5. (22-02-2012) |
| Oplag | 3. (23-04-2018) |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 100 |
| Indbinding | Paperback |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788770822275 |