Neurogastronomy: How the Brain Creates Flavor and Why It Matters (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Gordon M. Shepherd

Neurogastronomy: How the Brain Creates Flavor and Why It Matters

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Gordon M. Shepherd

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Columbia University Press
Forfatter Gordon M. Shepherd
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 23-07-2013
Første udgivelsesår 2013
Illustrationer 13 illus.
Originalsprog United States
Sideantal 288
Indbinding Paperback / softback
Forlag Columbia University Press
Sideoplysninger 288 pages, 13 illus.
Mål 157 x 228 x 15
ISBN-13 / EAN-13 9780231159111