Nutritional Sciences: From Fundamentals to Food (Bog, Hardback, Engelsk) af Michelle (University of Idaho) McGuire

Nutritional Sciences: From Fundamentals to Food

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Michelle (University of Idaho) McGuire, Kathy (Washington State University) Beerman

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Cengage Learning, Inc
Forfattere Michelle (University of Idaho) McGuire, Kathy (Washington State University) Beerman
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 4 ed
Udgivelsesdato 06-04-2022
Første udgivelsesår 2022
Originalsprog United States
Sideantal 768
Indbinding Hardback
Forlag Cengage Learning, Inc
Sideoplysninger 768 pages
Mål 221 x 284 x 36
ISBN-13 / EAN-13 9780357730539