Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza (Bog, Hardback, Engelsk) af Bricia Lopez

Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Bricia Lopez, Javier Cabral

Forlag: Abrams

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Abrams
Forfattere Bricia Lopez, Javier Cabral
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 22-10-2019
Første udgivelsesår 2019
Originalsprog United States
Sideantal 256
Indbinding Hardback
Forlag Abrams
Sideoplysninger 256 pages
Mål 224 x 274 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9781419735424