Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 04-12-2023
ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING er til dig, der enten studerer på serviceøkonomuddannelsen og tilsvarende uddannelser inden for hospitality eller studerer et af akademifagene Økonomistyring i praksis, Anvendt økonomi, Revenue management eller Lederens forretningsforståelse. Herudover kan alle, der har økonomisk ansvar i hotel-, restaurant og oplevelsesvirksomheder finde inspiration til indsatsområder og opnå konkret viden om opbygning af ledelsesrapportering, revenue management, relevante analyser mv.
ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING giver en praktisk indføring i ledelse af den økonomiske styring af en hotel-, restaurant- og oplevelsesvirksomhed samt viden om generel regnskabsøkonomisk teori. Du kan i bogen bl.a. lære om:
• Opstilling af et internt og eksternt regnskab
• Opbygning af en forretningsmodel
• Analyse af historiske regnskaber
• Budgetlægning for kommende perioder, investeringsteori og finansiering.
I denne nye udgave har emnet revenue management fået et særskilt kapitel, hvor det gennemgås i praksis, og hvor der desuden kan opnås viden om de nøgletal, der knytter sig til den daglige revenue management funktion.
ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING indeholder praksisnære cases og eksempler, der er særligt relevante for oplevelseserhvervet, og som kan danne grundlag for eget arbejde med teori omsat til praksis. For at styrke implementering i praksis afsluttes bogen med et kapitel, der som opsamlende case, udfolder teorien i praksis.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Akademisk Forlag |
| Forfatter | Annette Vangstrup |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 5. (04-12-2023) |
| Oplag | 1. (04-12-2023) |
| Første udgivelsesår | 2023 |
| Originaltitel | Økonomistyring i praksis |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 224 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 173mm, H: 241mm, D: 17mm, Vægt: 516g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788750061397 |