Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Forventes på lager: 22-08-2024
En del af Danmarkshistorien, 80 års jubilæum for madens- landbrug-skovens historie i Danmark, hvordan italieneren Antonio Giuseppe Cipolla var en' af de første italienere fra første generation af første bølge som påvirkede madkulturen i 1970' erne. Udstillingen Under Solen på Det Grønne Museum, hvor menukortet billeder og genstande fra Antonios restaurant er udstillet.
MADE IN NAPOLI- FATTO A Napule' Onkel Tonys 65 italienske favoritter er en bog om italieneren, Antonio Giuseppe Cipolla, der indtog Axeltorv i Helsingør, og mange i byen vil huske de lange dage på torvet og duften, der ramte de forbigående sammen med italienske toner af Adriano Celentano i en fyldt restaurant dag og aften. Bogen er dog ikke en traditionel madkulturbog, men en bog fortalt med lidenskab om Onkel Tony, hvordan Tony tog kunsten med til København, en italiensk gæstearbejder på dansk eventyr krydret med 65 favoritter fra Tonys menukort fra Restaurant Italia i Helsingør. Det er Tonys datter, der har skrevet om sin far, og du får også et indblik i hendes livstils/navneændring fra Stephanie Star til Anngizzi, Soui. Hun er 100 procent fuldblodsitaliener født i Taormina på Sicilien, der kom til København i 70'erne, og i sin barndom kunne hun opleve sin far være med til at bringe autentisk italiensk mad til Danmark i form af Napolitansk husmandskøkken med et elegant twist- og det er meget mere end pasta, vi er en' af de første immigranter fra første bølge af italiener fra første generation af restauratørrer der kom i 70'erne I Danmark.
| Forlag | Anngizzi Soui |
| Forfatter | Soui Anngizzi |
| Type | Bog |
| Format | Paperback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (22-08-2024) |
| Oplag | 1. (22-08-2024) |
| Første udgivelsesår | 2024 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 176 |
| Indbinding | Paperback |
| Mål og vægt | B: 175mm, H: 242mm, D: 15mm, Vægt: 404g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788797377710 |