Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 14-08-2024
Den her bog er til dig, der elsker pizza. Og dig, der elsker at nørde. Kom i mesterlære med bagerkokken Per Miljkovic-Bangert og mad-entusiasten Jakob Skovdal, der har en fælles passion for pizza. Du kan lære mere om grundprincipperne bag den gode pizza – fra valg af dejtype til pizzaspade – og få masser af inspiration til opskrifter fyldt med smag fra den klassiske Napoli-version til Detroit style pizza.
| Forlag | Madwork |
| Forfatter | Per Miljkovic-Bangert & Jakob Skovdal |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (14-08-2024) |
| Oplag | 1. (14-08-2024) |
| Første udgivelsesår | 2024 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 155 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 230mm, H: 280mm, D: 15mm, Vægt: 894g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788799408849 |