Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 26-04-2022
Det her er det nye standardværk for hjemmepizza. Pizzabageren Oskar Montano har tilpasset internationale klassikere til at kunne fungere i hjemmeovnen. Inspirationen kommer fra de steder, hvor pizza er det vigtigste overhovedet: Rom, Napoli og New York. Du lærer alt om at lave verdens bedste hjemmepizza og dens råvarer og teknikker. Hvordan man laver en perfekt luftig Grandma Pie med sprød bund i en bradepande, bager tynde, runde romerske pizzaer, samt hvordan du får pepperonien til at krølle sig op ligesom på et ægte New York-slice. Og meget, meget mere.
| Forlag | Turbine |
| Forfatter | Oskar Montano |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (26-04-2022) |
| Oplag | 1. (26-04-2022) |
| Første udgivelsesår | 2022 |
| Originaltitel | Pizza Wizard - så gör du magisk pizza i hemmaugn |
| Oversætter | Sigurd Toftdahl Terkelsen |
| Originalsprog | Svensk |
| Sideantal | 210 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 190mm, H: 238mm, D: 26mm, Vægt: 809g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788740677720 |