Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks: The Whole Science and Art of Pr... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks: The Whole Science and Art of Preparing Human Food

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Pierre Blot

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Intell Book Publishers
Forfatter Pierre Blot
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 16-05-2023
Første udgivelsesår 2023
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 194
Indbinding Paperback / softback
Forlag Intell Book Publishers
Sideoplysninger 194 pages
Mål 214 x 280 x 13
ISBN-13 / EAN-13 9781805475415