Preserving Everything: Can, Culture, Pickle, Freeze, Ferment, Dehydrate, Salt, Smoke,... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Preserving Everything: Can, Culture, Pickle, Freeze, Ferment, Dehydrate, Salt, Smoke, and Store Fruits, Vegetables, Meat, Milk, and More

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Leda Meredith

Forlag: WW Norton & Co

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The ultimate guide to storing food.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag WW Norton & Co
Forfatter Leda Meredith
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 04-08-2014
Første udgivelsesår 2014
Serie Countryman Know How
Originalsprog United States
Sideantal 272
Indbinding Paperback / softback
Forlag WW Norton & Co
Sideoplysninger 272 pages
Mål 203 x 205 x 19
ISBN-13 / EAN-13 9781581572421