Protein Glycosylation (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Roslyn M. Bill

Protein Glycosylation

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Roslyn M. Bill, Leigh Revers, Iain B.H. Wilson

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Protein Glycosylation provides clear, up-to-date, and integrated coverage of key topics in this field.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfattere Roslyn M. Bill, Leigh Revers, Iain B.H. Wilson
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover reprint of the original 1st ed. 1998
Udgivelsesdato 11-10-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer XX, 508 p.
Originalsprog United States
Sideantal 508
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 508 pages, XX, 508 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9781461372417