Real Food Fermentation for Beginners: Preserving Whole Fresh Food with Live Cultures ... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Real Food Fermentation for Beginners: Preserving Whole Fresh Food with Live Cultures in Your Home Kitchen

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Alex Lewin

Forlag: New Shoe Press

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag New Shoe Press
Forfatter Alex Lewin
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 14-08-2025
Første udgivelsesår 2025
Illustrationer color photos
Originalsprog United States
Sideantal 144
Indbinding Paperback / softback
Forlag New Shoe Press
Sideoplysninger 144 pages, color photos
Mål 190 x 236 x 12
ISBN-13 / EAN-13 9780760398029