Regional Cooking of China (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Tan Terry

Regional Cooking of China

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Tan Terry

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A stunning set of four books that bring together classic dishes from all over China, from the imperial kitchens of Beijing to the tea houses of Southern China. Authentic, tested recipes are shown step by step in gorgeous photographs by Martin Brigdale, in a definitive boxed gift set.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Anness Publishing
Forfatter Tan Terry
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 30-04-2014
Første udgivelsesår 2014
Illustrationer over 1400 photographs
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 640
Indbinding Paperback / softback
Forlag Anness Publishing
Sideoplysninger 640 pages, over 1400 photographs
Mål 214 x 175 x 51
ISBN-13 / EAN-13 9781908991287