Savoir-Faire: A History of Food in France (Bog, Hardback, Engelsk) af Maryann Tebben

Savoir-Faire: A History of Food in France

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Maryann Tebben

Forlag: Reaktion Books

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A comprehensive account of France’s rich culinary history.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Reaktion Books
Forfatter Maryann Tebben
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 12-10-2020
Første udgivelsesår 2020
Serie Foods and Nations
Illustrationer 98 illustrations, 72 in colour
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 344
Indbinding Hardback
Forlag Reaktion Books
Sideoplysninger 344 pages, 98 illustrations, 72 in colour
Mål 166 x 240 x 26
ISBN-13 / EAN-13 9781789143324