Science in the Kitchen and the Art of Eating Well (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Pellegrino Artusi

Science in the Kitchen and the Art of Eating Well

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Pellegrino Artusi

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Artusi's masterpiece is not merely a popular cookbook; it is a landmark work in Italian culture.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag University of Toronto Press
Forfatter Pellegrino Artusi
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 27-12-2003
Første udgivelsesår 2003
Serie Lorenzo Da Ponte Italian Library
Oversætter Murtha Baca
Originalsprog Canada
Sideantal 744
Indbinding Paperback / softback
Forlag University of Toronto Press
Sideoplysninger 744 pages
Mål 153 x 228 x 46
ISBN-13 / EAN-13 9780802086570