Sign (Bog, Hæftet, Dansk) af René Rasmussen

Sign (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: René Rasmussen


Nedsat pris! Sign

Forlag: Forlaget Mellemgaard

 • Type: Bog
 • Format: Hæftet
 • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
 • ISBN-13: 9788776089610
 • Udgave: 1. (19-06-2024)
 • Oplag: 1. (19-06-2024)
 • Første udgivelsesår: 2024
 • Omslagsgrafiker: Lotte Christiansen
 • Originalsprog: Dansk
 • Sideantal: 346
 • Indbinding: Hæftet
 • Mål og vægt: B: 1mm, H: 1mm, D: 1mm, Vægt: 1g
Status: Forventes at udkomme i uge 25

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Beskrivelse

Dette er en fortælling om en farefuld livsfærd for de unge krigere Hvea og Daam, vokset op i en mørk verden besmittet med vold og ondskab nedarvet fra undergangen passeret i det 21. århundrede. De er børn af to tilbageværende totalitære teknomagter – Domed Kosmos Berlin og New Mega Moscow – som bekriger hinanden for at få overherredømmet.  

Befolkningerne er holdt i et jerngreb som undersåtter og kanonføde. Øen Dark Land er hjem for uregerlige krigerstammer med deres styrke af humaniode dræberbotter, totalt overlegne mennesker, kaldet supraer. Dark Land bliver brugt som bufferzone mellem de krigsførende bystater med hensigten at hærde krigere, kyborgere, supraer og til at teste nye våben. I det arrede, vindblæste ruinlandskab dækkende det meste af øen kaster kamppatruljer fra de tre fraktioner sig ind i blodige sammenstød for at træne krigens kunst.  

Despoterne fra Domed Kosmos Berlin og New Mega Moscow ser fordele i at opretholde Dark Land-ordningen. Det er også en måde at holde den altødelæggende totalkrig fra døren – i det mindste for et stykke tid.   

Forskerne og ingeniørerne fra Supradivisionen i New Mega Moscow har opfundet medieuafhængig avanceret maskinintelligens kropsliggjort i en ny generation af supraer.  

Opdukken af tre prototyper på slagmarken trækker fronterne hårdt op og sætter tingene i bevægelse. En dødsensfarlig trussel og prøvelser lurer i kulissen, ikke mindst for den smukke krigerinde Hvea, kropskunstprydet med en selvfortærende drageslange. Vil Hvea og Daam slippe levende fra deres møde med Dark Lands hårdføre indfødte og den legendariske general Arkan?  Situationen kalder på åbenhed, mod og handlekraft kun at finde i udvalgte få fra menneskenes rækker.    I mørket stjernerne lyser klarest!           


Uddrag af bogen 

Hvea løftede hjelmvisiret op og kunne med ét smage salt i luften og lugte havet. Dette til trods for at det fra den indtagede stilling ikke var muligt at se det smalle sund mellem den ødelagte by på den vestvendte kyst beliggende lige overfor Dark Land. Nogle høje ruinbebyggelser blokerede havudsigten fra stedet. Spetsnaz-teamet fra New Mega Moscow var ved at være i taktisk position til at indlede angrebet på en mindre gruppe low-techere. Patruljen havde sporet og jaget gruppen fra indlandet helt ud til ruinbebyggelserne ved Øresunds vestlige kystlinje. De havde i desperation forsøgt at undslippe ved at søge ind i denne højhusbebyggede bydel på en mindre ø i udkanten af det ødelagte urbane område. Det var en forkert beslutning. Den eneste flugtvej, de havde tilbage, var en svømmetur til Dark Land. Havde jeg været i deres situation, var jeg hoppet i og havde crawlet som en gal. Den chance var forpasset. Det var enden for disse stakler. Hvea gøs en smule ved tanken.           

Om forfatteren

I 2016 faldt valget på Amager Strand efter mere end tyve år med bopæl i udlandet, da familien stod overfor at skulle flytte tilbage til Danmark. Forfatteren er gift og far til to. En eksamen i erhvervsjura kombineret med en lederuddannelse i Forsvaret ledte af livets kringlede veje til medejerskab af startups i ind- og udland. Efter hjemflytningen tog karrieren en drejning med et embedsmandsjob. Familielivet, iværksætteri, træning, videbegærlighed over for en vifte af emner, rejser og rekreativ dykning rundtom i verden har stået i centrum for forfatterens voksenliv.                      

Læsernes anmeldelser (0)