Smagens didaktik (Bog, Hæftet, Dansk) af Karen Wistoft

Smagens didaktik

(Bog, Hæftet, Dansk)
Forfattere: Karen Wistoft, Lars Qvortrup

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Måltidet er blevet et smagsfællesskab, og maden skal smage godt. I folkeskolen er hjemkundskab afløst af madkundskab, hvor børn skal udvikle deres smagskompetencer og smagsdømmekraft. Vi skal derfor vide mere om, hvad smag er, og hvordan vi underviser i smag.

Denne bog præsenterer gennem tre dele en smagens didaktik: Første del handler om revolutionen i børnekogebøgernes historie i perioden 1971-2016. Anden del præsenterer en smagssystematik. Bogens sidste del giver bud på en egentlig smagsdidaktik.

Smagens didaktik er skrevet til undervisere og studerende på de mere end fyrre madkundskabs- og fødevareuddannelser i Danmark. Men bogen henvender sig også til kokke, madformidlere, forældre, og til alle, som interesserer sig for smag og madkultur.

Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Akademisk Forlag
Forfattere Karen Wistoft, Lars Qvortrup
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 1. (01-02-2018)
Oplag 1. (01-02-2018)
Første udgivelsesår 2018
Originalsprog Dansk
Sideantal 160
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 135mm, H: 210mm, D: 15mm, Vægt: 252g
ISBN-13 / EAN-13 9788750052074