Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 01-02-2018
Måltidet er blevet et smagsfællesskab, og maden skal smage godt. I folkeskolen er hjemkundskab afløst af madkundskab, hvor børn skal udvikle deres smagskompetencer og smagsdømmekraft. Vi skal derfor vide mere om, hvad smag er, og hvordan vi underviser i smag.
Denne bog præsenterer gennem tre dele en smagens didaktik: Første del handler om revolutionen i børnekogebøgernes historie i perioden 1971-2016. Anden del præsenterer en smagssystematik. Bogens sidste del giver bud på en egentlig smagsdidaktik.
Smagens didaktik er skrevet til undervisere og studerende på de mere end fyrre madkundskabs- og fødevareuddannelser i Danmark. Men bogen henvender sig også til kokke, madformidlere, forældre, og til alle, som interesserer sig for smag og madkultur.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Akademisk Forlag |
| Forfattere | Karen Wistoft, Lars Qvortrup |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (01-02-2018) |
| Oplag | 1. (01-02-2018) |
| Første udgivelsesår | 2018 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 160 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 135mm, H: 210mm, D: 15mm, Vægt: 252g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788750052074 |