Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 13-11-2013
Stegeso!
Simremad i jern og ler
Af Claus Holm, TV-kokken fra Go´Morgen Danmark
Claus Holm har fundet stegesoen frem. Det er tid til at lave simremad af nordiske råvarer. I Römertopf, cocotte, stegeso eller hvad man nu kalder sit grej.
35 retter med fantastiske fotos af fotograf David Bering.
Opskrifter til stegeso af både jern og ler.
Inddelt efter råvaretype: gris, okse, lam, fjerkræ, vegetar.
| Forlag | Turbine |
| Forfatter | Claus Julius Holm |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (13-11-2013) |
| Oplag | 4. (01-02-2021) |
| Første udgivelsesår | 2012 |
| Fotograf | David Bering, Morten Fauerby |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 112 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 212mm, H: 264mm, D: 14mm, Vægt: 602g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788770909099 |