Stegt flæsk med persillesovs (Bog, Indbundet, Dansk) af Caroline Nyvang

Stegt flæsk med persillesovs

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfatter: Caroline Nyvang

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Stegt flæsk med persillesovs gjorde rent bord, da danskerne i 2014 stemte om en nationalret. Afgørelsen blev krydret med en delikat gang mundhuggeri om mormormad, kønsroller, frikadeller i børnehaven og nationale tilhørsforhold. For mad er langt mere end kalorier og vitaminer. Den er sovset ind i traditioner, idealer, fordomme, kultur og teknologisk udvikling. Nutidens idéer om ægte dansk mad er en smagfuld stuvning af både mælkecentrifuge, skåneærmer, konserves, dybfrost, madpyramider og seks-om-dagen-kampagner. Og mon ikke fremtidens anretninger – på vores lille planet – byder på flere grønne certifikater, insekter og bæredygtige superfoods. For du er, hvad du spiser.


Sæt dig til bords med Caroline Nyvang, seniorforsker ved Det Kgl. Bibliotek, som serverer en appetitlig lille bog om dansk madkultur og kulinarisk egenart. Velbekomme.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Aarhus Universitetsforlag
Forfatter Caroline Nyvang
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (09-06-2022)
Oplag 1. (09-06-2022)
Første udgivelsesår 2022
Serie 100 danmarkshistorier
Originalsprog Dansk
Sideantal 100
Indbinding Indbundet
ISBN-13 / EAN-13 9788772195971