Syrn selv: Sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier (Bog, Hardback, Dansk) af Karin Bojs

Syrn selv: Sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier

(Bog, Hardback, Dansk)
Forfatter: Karin Bojs

Nedsat pris! Syrn selv: Sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier


Forlag: Turbine

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den første bog på dansk om at konservere med mælkesyrebakterier, eller mælkesyregæring - en gammel teknik som Camilla Plum i sine tv-programmer igen har gjort til et hit i hjemmekøkkenet. 


Kom med i køkkenet, og prøv kræfter med at syrne grøntsager. Syrning vil sige at forædle og konservere grøntsager med hjælp fra mælkesyrebakterier. Syrningen får fine smagsnuancer frem i grøntsagerne, og næringsstoffer bevares. Dine syrnede grøntsager er derfor fyldt med vitaminer, og de giver et friskt pift på frokost- og middagsbordet. I bogen får du en grundig gennemgang af de enkelte trin i syrningen, en række inspirerende opskrifter fra forskellige dele af Europa på syrnede grøntsager og retter, som grøntsagerne passer godt til. Bogen giver desuden tips til, hvordan du selv kan komme i gang med at dyrke dine grøntsager, og et indblik i de processer, der foregår under syrningen, så du får en større forståelse. At syrne grøntsager er helt i tråd med manges ønske om større enkelhed, om at ”gøre det selv” og leve mere bæredygtigt og i tættere kontakt med naturen.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Turbine
Forfatter Karin Bojs
Type Bog
Format Hardback
Sprog Dansk
Udgivelsesdato 15-08-2015
Oplagsdato 15-08-2015
Originalsprog Dansk
Sideantal 148
Indbinding Hardback
ISBN-13 / EAN-13 9788740602340