The chef´s manual of Danish culinary art (Bog, Indbundet, Engelsk) af Ole Botorp

The chef´s manual of Danish culinary art

(Bog, Indbundet, Engelsk)
Forfatter: Ole Botorp



Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This is a revised version of the Danish Kokkebogen in English translation.
The Chef´s Manual of Danish Culinary Art is an introduction to the basic methods of preparation and cooking, and includes a thorough description of raw materials - their quality, storage and preparation.
Addressed to the English speaking student, The Chef´s Manual of Danish Culinary Art provides additional information on Danish specialities, thus offering insight into the culture of the Danish cuisine.
The Chef´s Manual of Danish Culinary Art is an indispensable tool for the chef - and for the student - and not least a valuable companion to any English-speaking student who wants to learn the basic methods of Danish culinary art.

Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Forfatter Ole Botorp
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Engelsk
Udgave 1. (03-01-0001)
Oplag 1. (03-01-0001)
Første udgivelsesår 2006
Originaltitel Kokkebogen
Oversætter Per Grøndal
Fagredaktør Ulla Andreasen, Kim Schytt Olesen
Originalsprog Dansk
Sideantal 269
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 234mm, H: 280mm, D: 19mm, Vægt: 1213g
ISBN-13 / EAN-13 9788778816467