The Complete Book of Cheese: History, Techniques, Recipes, Tips (Bog, Hardback, Engelsk) af Anne-Laure Pham

The Complete Book of Cheese: History, Techniques, Recipes, Tips

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Anne-Laure Pham, Mathieu Plantive

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Editions Flammarion
Forfattere Anne-Laure Pham, Mathieu Plantive
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 03-10-2024
Første udgivelsesår 2024
Illustrationer 250 Illustrations
Originalsprog France
Sideantal 280
Indbinding Hardback
Forlag Editions Flammarion
Sideoplysninger 280 pages, 250 Illustrations
Mål 216 x 287 x 32
ISBN-13 / EAN-13 9782080447487