The Complete Restaurant Management Guide (Bog, Hardback, Engelsk) af Robert T. Gordon

The Complete Restaurant Management Guide

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Robert T. Gordon, Mark H. Brezinski

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This text offers tips about restaurant management. It includes samples of menus, with special promotions, as well as techniques for controlling food production and costs. Franchising, catering, changes in meat grading, labour management, accounting and seating are also covered.

Måske kunne nedenstående have interesse

Tilbehør til rejsen

Se vores udvalg af rejsetilbehør. Vi har bl.a. kuffertmærke, kuffertvægt og strømadapter.

Gå til rejsetilbehør

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfattere Robert T. Gordon, Mark H. Brezinski
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 31-12-1998
Første udgivelsesår 1998
Illustrationer tables, charts
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 315
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 315 pages
Mål 280 x 210
ISBN-13 / EAN-13 9780765603050