The Food Lab: Better Home Cooking Through Science (Bog, Hardback, Engelsk) af J. Kenji Lopez-Alt

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: J. Kenji Lopez-Alt

Forlag: WW Norton & Co

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A grand tour of the science of cooking explored through popular dishes.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag WW Norton & Co
Forfatter J. Kenji Lopez-Alt
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 21-09-2015
Første udgivelsesår 2015
Illustrationer Over 1000 color photographs
Originalsprog United States
Sideantal 960
Indbinding Hardback
Forlag WW Norton & Co
Sideoplysninger 960 pages, Over 1000 color photographs
Mål 224 x 277 x 47
ISBN-13 / EAN-13 9780393081084