The Japanese Cookbook: A timeless cuisine: the traditions, techniques, ingredients an... (Bog, Hardback, Engelsk) af Emi Kazuko

The Japanese Cookbook: A timeless cuisine: the traditions, techniques, ingredients and recipes

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Emi Kazuko

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A perfect introduction to traditional Japanese cooking, the history, ingredients, techniques and 140 step-by-step recipes, beautifully photographed throughout.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Anness Publishing
Forfatter Emi Kazuko
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 28-06-2024
Første udgivelsesår 2024
Illustrationer 600 colour photographs
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 256
Indbinding Hardback
Forlag Anness Publishing
Sideoplysninger 256 pages, 600 colour photographs
Mål 289 x 228 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9780754835943