The Pastry Chef Handbook (Revised Edition): La Patisserie de Reference (Bog, Hardback, Engelsk) af Pierre Paul Zeiher

The Pastry Chef Handbook (Revised Edition): La Patisserie de Reference

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Pierre Paul Zeiher, Jean Michel Truchelut

Forlag: BPI

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag BPI
Forfattere Pierre Paul Zeiher, Jean Michel Truchelut
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 13-03-2025
Første udgivelsesår 2025
Illustrationer 1,000 color photographs
Originalsprog France
Sideantal 728
Indbinding Hardback
Forlag BPI
Sideoplysninger 728 pages, 1,000 color photographs
Mål 237 x 299 x 45
ISBN-13 / EAN-13 9782386220647