The Pastry Chef's Guide: The Secret to Successful Baking Every Time (Bog, Hardback, Engelsk) af Ravneet Gill

The Pastry Chef's Guide: The Secret to Successful Baking Every Time

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Ravneet Gill

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Pastry is an art but it is also food so remember to stay in touch with your ingredients, reflect the seasons in your food and, for the love of God, don’t use strawberries in December. – Ravneet Gill

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag HarperCollins Publishers
Forfatter Ravneet Gill
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 02-04-2020
Første udgivelsesår 2020
Illustrationer 25 photographs and 2 gatefolds
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 176
Indbinding Hardback
Forlag HarperCollins Publishers
Sideoplysninger 176 pages
Mål 243 x 247 x 18
ISBN-13 / EAN-13 9781911641513