The Restaurant, A Geographical Approach: From Invention to Gourmet Tourist Destinations (Bog, Hardback, Engelsk)

The Restaurant, A Geographical Approach: From Invention to Gourmet Tourist Destinations

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Olivier Etcheverria

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag ISTE Ltd and John Wiley & Sons Inc
Forfatter Olivier Etcheverria
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 20-03-2020
Første udgivelsesår 2020
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 308
Indbinding Hardback
Forlag ISTE Ltd and John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 308 pages
Mål 239 x 163 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781786304346