Thermal Properties of Food and Agricultural Materials (Bog, Hardback, Engelsk) af Nuri N. Mohsenin

Thermal Properties of Food and Agricultural Materials

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Nuri N. Mohsenin

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book discusses the methods for determination of data on thermal conductivity, thermal diffusivity, unit surface conductance or the heat transfer coefficient of foods and agricultural materials. It includes the applications of thermal properties in relation to cooling and thermal expansion.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfatter Nuri N. Mohsenin
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 17-06-1980
Første udgivelsesår 1980
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 408
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 408 pages
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9780677054506