Tørring af levnedsmidler (Ebog, pdf, Dansk) af Leif Bøgh-Sørensen

Tørring af levnedsmidler

(Ebog, pdf, Dansk)
Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen

PRIS
24,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kapitel 6 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.

Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.

Se også Konserveringsteknik 1.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Samfundslitteratur
Forfattere Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
Type Ebog
Format pdf
Sprog Dansk
Udgivelsesdato 22-08-2013
Udgiver Biofolia
Serie Konserveringsteknik 2
Serienummer Kapitel 6
Sideantal 39 Sider
Filtype pdf
Filstørrelse 3086 KB
Kopibeskyttelse DigitalVandmaerkning
Datamining Ikke tilladt
ISBN-13 / EAN-13 9788791319709