Treading the Dance / Men Dansen den går

Af: David Broadbridge


Nedsat pris! Treading the Dance / Men Dansen den går
  • Forlag: Hovedland
  • Format: Indbundet
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9788770701877

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

 Danske folkeviser på engelsk og dansk i en tosproget udgave illustreret af kunstneren Sonia Brandes.
Udvalget omfatter i alt 33 folkeviser, udvalgt og oversat, af den engelske lyriker og lærer David Broadbridge, på baggrund af materialet i Svend Grundtvigs store folkevisesamling DGF. Udvalget indeholder en fyldig indledning ved oversætteren, med en indføring og introduktion til folkevisernes univers. Ingen publicerede oversættelser af de danske folkeviser til engelsk er forekommet i de sidste 40 år, og ingen af dem, der er blevet udgivet tidligere end det, har været en tilfredsstillende præsentation af dette stykke folkekultur.
De 33 viser er et vigtigt bidrag til forståelse af den europæiske middelalderverden, samtidig med at de udvider omverdenens kendskab til dansk poesi og sider af dansk historie og dansk mentalitet.Bogen er en kombination af litteratur og kunst, i det bogen er illustreret med papirklip lavet af kunstneren Sonia Brandes.
Bogen er et lødigt og smukt bogværk, der fremstår som en klassiker af høj æstetisk karakter.
David Broadbridge er MA fra Oxford og var i 70´erne ansat ved Skive Gymnasium. Han har udgivet flere digtsamlinger, og er flittig bidragyder af lyrik til engelske tidsskrifter. David Broadbridge er ansat som pædagogisk konsulent ved University of Kent. Arbejdet med folkeviseoversættelserne er foregået gemmen en årrække.
Sonia Brandes er en original billedkunstner af høj standard, med en vidtspændende produktion, talrige udstillinger og udsmykningsopgaver og en række fine publikationer og bogudgivelser i samarbejde med flere museer.
Sonia Brandes særlige felt er det kunstneriske papirklip, en genre hun har udviklet på sin egen helt særlige måde, som hun fik H. C. Andersen-prisen for.

Anmeldelser (0)