Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Forventes på lager: 10-12-2017
UDEN KOMPROMIS – Mit napolitanske landkøkken er en lille kogebog med nogle af Antonio Sticchis bedste opskrifter fra det napolitanske køkken, som er hans store passion. Antonio Sticchi ejer pizzeriaet Sticchi’s i Aalborg, og hans pizzaer er blevet kåret til byens bedste.
Antonio Sticchi fortæller om sin baggrund og om tankerne bag det napolitanske landkøkken i håb om at inspirere andre til at lave god mad ud fra deres egne traditioner og efter de originale opskrifter – mad uden kompromis.
I december 2017 blev den napolitanske pizza kåret som verdenskulturarv under UNESCO, og Sticchi’s i Aalborg er det eneste pizzeria i hele Danmark, der er officielt godkendt af Associazione Verace Pizza Napoletana til at servere denne pizza, som kaldes Vera Pizza.
Bogen kan naturligvis også købes hos Sticchi’s i Aalborg, hvor der ved samme lejlighed er mulighed for at prøve den ægte vare.
| Forlag | Ubirex |
| Forfatter | Antonio Sticchi |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (10-12-2017) |
| Oplag | 1. (10-12-2017) |
| Første udgivelsesår | 2017 |
| Fotograf | Evalina Mihailova og Carlo Sardo |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 52 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 180mm, H: 240mm, D: 11mm, Vægt: 347g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788793188181 |